ابزارها و رویکردهای مدیریت نمونه کارها

ساخت وبلاگ

مدیریت نمونه کارها یک فرایند تصمیم گیری است که در آن لیست یک تجارت از محصولات جدید فعال و پروژه های تحقیق و توسعه دائماً به روز ، بررسی و تجدید نظر می شود. در این فرایند ، محصولات جدید ارزیابی ، انتخاب و اولویت بندی می شوند. محصولات موجود ممکن است شتاب ، کشته یا اولویت بندی شود. ابزارهایی برای پشتیبانی از این فرآیند در دسترس است و Clare Farrukh یک مرور کلی ارائه می دهد.

رویکردهای نمونه کارها و روشهای امتیاز دهی برای فناوری و اولویت بندی پروژه

portfolio tools

هدف از مدیریت نمونه کارها اطمینان از این است که مجموعه معقول از پروژه های نوآوری توسط شرکت پشتیبانی می شود ، به عنوان مثال تعادل خطر در برابر پاداش.

روش

انتخاب یک نمونه کارها صرفاً مسئله ای برای بهینه سازی سودآوری در محدودیت منابع و زمان بندی است. تکنیک های ریاضی به خوبی اثبات شده برای انجام این کار در دسترس است ، اما همانطور که چندین نویسنده مشاهده کرده اند که به ندرت در عمل مورد استفاده قرار می گیرند.

دو دلیل اصلی برای این امر وجود دارد:

  • اطلاعات مالی مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل اغلب ناقص یا غیرقابل اعتماد است ، به خصوص در مراحل اولیه.
  • روند انتخاب توسط ریاضیات پنهان می شود. مدیران نمی توانند به راحتی نتایج را بررسی یا توجیه کنند. آنها را اصلاح نکنید تا عواملی را که صریحاً در محاسبات گنجانده نشده اند ، در نظر بگیرند.

بنابراین در عمل اولویت برای تکنیک های شفاف تر وجود دارد.

ارزیابی پروژه های واحد

ارزش فعلی خالص (NPV) - فرایند مدیریت نمونه کارها باید با ارزیابی ارزش بالقوه هر یک از پروژه های مورد نظر آغاز شود. ساده ترین روش محاسبه اساسی درآمد و هزینه است. واقع بینانه تر از یک عامل تخفیف در مورد درآمد و مخارج در نظر گرفتن هزینه پول به سازمان استفاده می شود تا به ارزش خالص فعلی (NPV) پروژه بدهد.

نرخ داخلی بازده (IRR)-اندازه گیری استحکام سودآوری ممکن است با محاسبه نقطه شکست-یکنواخت-زمان قبل از پروژه برای اولین بار به سود کلی پس از هزینه های اولیه-یا نرخ داخلی بازده (IRR) دست یابد ،این نرخ تخفیف است که NPV را به صفر کاهش می دهد. بدیهی است ، مدت کوتاهی برای شکستن یا یک IRR بزرگ دلالت بر سودآوری قوی دارد.

ریسک و عدم اطمینان - خطر ممکن است از چند طریق در محاسبات مالی گنجانده شود. برای پروژه ای که انتظار می رود در یک مرحله واحد و بدون امتیاز تصمیم گیری پیش برود ، با ضرب درآمد مورد انتظار با احتمال موفقیت می توان ریسک را در نظر گرفت. هزینه های این پروژه بدون تغییر است ، بنابراین نتیجه کاهش پیش بینی ارزش خالص فعلی ، NPV است.

معرفی محصولات جدید ، با این حال ، معمولاً در چندین مرحله با نقاط تصمیم گیری در بین آنها پیش می رود. همچنین ممکن است شاخه هایی وجود داشته باشد که این پروژه بتواند یکی از چندین جهت را طی کند ، همانطور که در درختان تصمیم گیری نشان داده شده است. بدیهی است ، احتمال عدم موفقیت در مراحل اولیه نه تنها احتمال درآمد بلکه احتمال هزینه در مراحل بعدی را نیز کاهش می دهد. اگر این شامل ارزیابی صحیح بالاتر از آنچه در صورت برنامه ریزی این پروژه به عنوان یک مرحله واحد بود ، باشد. احتمالاً این ارزش اقدام مدیریت در نقاط تصمیم است.

پیشنهاد شده است که پروژه های رقیب با محاسبه جداگانه از صعودهای احتمالی و نزولی هر یک در رابطه با یک معیار و وزن کردن آنها متفاوت با توجه به اشتهای سازمان برای ریسک باید ارزش گذاری شوند.

بنابراین ارزش پروژه خواهد بود: (وارونه)-R. (نزولی) ، جایی که اگر سازمان ریسک پذیر باشد و کمتر از یک نفر باشد ، R از یک بیشتر است. به نظر می رسد که این رویکرد وعده مقایسه ارزشهای پروژه را با استفاده از میانگین های بلند مدت مقایسه می کند. با این حال ، مشخص نیست که چگونه فاکتور R محاسبه می شود. به خصوص که باید به بزرگی درگیر بستگی داشته باشد (افراد و سازمانها معمولاً کمتر از افراد کم مایل به قمار برای سهام بسیار زیاد هستند).

روش های امتیاز دهی

تجزیه و تحلیل مالی از مشکل اساسی رنج می برد که داده های مورد نیاز ممکن است در دسترس نباشد ، یا از کیفیت مشکوک ، به ویژه در مراحل اولیه بحرانی. به همین دلیل بسیاری از شرکت ها ترجیح می دهند آن را با یک روش امتیاز دهی جایگزین یا حداقل مکمل کنند. در این پروژه ها با توجه به طیف وسیعی از معیارهایی که به عنوان پیش بینی کننده موفقیت در نظر گرفته می شوند ، ارزیابی و نمره داده می شوند.

به عنوان مثال ممکن است برای ویژگی های محصول منحصر به فرد ، اندازه بازار ، امکان استفاده از صلاحیت های اصلی شرکت و غیره و همچنین هزینه و سود برنامه ریزی شده ، نمرات داده شود. این معیارها ممکن است بسیار گسترده باشد ، منعکس کننده آنچه در مورد معیارهای موفقیت برای محصولات جدید شناخته شده است ، یا ممکن است آنها خاص صنعت یا شرکت باشند. مجموع نمرات در برابر تمام معیارها نشان دهنده شایستگی کلی یا ارزش بالقوه پروژه است. انتخاب ساده ای از پروژه ها را می توان با رتبه بندی آنها با توجه به ارزش پول یا برای استفاده مؤثر از منابع مهم انجام داد. به بخش طراحی یک ابزار امتیاز دهی در Goffin & Mitchell (2017) صص 229-235 مراجعه کنید.

چندین پروژه

نمونه کارها نیز باید به روش های دیگر متعادل شوند. به عنوان مثال ، گسترش پروژه ها با گذشت زمان مطلوب است: هیچ شرکتی نمی خواهد تمام پروژه های خود را همزمان به نتیجه برساند ، و هیچ چیز قبل یا بعد از آن برنامه ریزی نشده است. این نمونه کارها همچنین باید هدف استراتژیک کلی شرکت را منعکس کند ، و اطمینان حاصل کند که منابع کافی به مشاغل ، بازارها یا فناوری های مهم استراتژیک اختصاص می یابد. این ممکن است با تخصیص بخش خاصی از هزینه های نوآوری (معروف به "سطل های استراتژیک") به مشاغل خاص یا انواع پروژه حاصل شود.

از طرف دیگر ، این شرکت ممکن است یک نقشه راه استراتژیک را که چندین سال پیش رو دارد ، تهیه کند و از آن استفاده کند تا اطمینان حاصل شود که جهت گیری طولانی مدت تجارت به اندازه کافی توسط پروژه های منتخب خدمت می شود. تعادل ریسک و پاداش در سراسر نمونه کارها نیز باید در نظر گرفته شود.

لزوماً نباید از پروژه های پرخطر جلوگیری کرد

اگر بازپرداخت بالقوه به اندازه کافی خوب باشد و به شرط آنکه با برخی از فرصت های کم خطر همراه باشد. مشخصات ریسک پاداش یک نمونه کارها ممکن است در یک نمودار دو بعدی با ریسک و پاداش (هرچند که اندازه گیری شود) به عنوان دو محور نمایش داده شود (شکل زیر را ببینید). چنین نمایشگرهایی اغلب "نمودارهای حباب" نامیده می شوند. مدیران می توانند از آنها به عنوان کمک استفاده کنند تا اطمینان حاصل شود که نمونه کارها به طور نامناسب در یک جهت یا دیگری مغرضانه نیستند.

بسیاری از نویسندگان از استفاده از لیست های چک استفاده می کنند تا اطمینان حاصل کنند که تمام جنبه های مربوط به ارزش و ریسک اسیر شده است.

کتاب کامل را بخوانید

Farrukh ، CJ and Moultrie ، J and Phaal ، R and Hunt ، F and Mitchell ، RF (2007) مدیریت ریسک در نوآوری. در: مدیریت ریسک تجاری- یک راهنمای عملی برای حمایت از تجارت شما. کوگان پیج ، لندن ، انگلیس ، صص 231-245.

راهنمای تجارت فارکس...
ما را در سایت راهنمای تجارت فارکس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : لیال حقیقی بازدید : 81 تاريخ : چهارشنبه 9 فروردين 1402 ساعت: 0:26